Moj najbolji recept za brownie! Savršen, hrskav, krepak, super maštovit, obložen rastopljenim komadićima čokolade.
POTREBNI SASTOJCI
za biskvit
240 g maslaca
20 ml biljno ulje
200 g šećera
150 g smeđi šećer
4 jaja
1 žličica ekstrakt vanilije
110 g brašno
20 g Gussnel
40 g kakao
prstohvat soli
200 g nasjeskane čokolade
NAČIN PRIPREME:
Namastite posudu za pečenje. Prekrite papirom za pečenje. Pomiješajte rastopljeni i rashlađeni maslac, ulje i šećere. Umutiti i dobro sjediniti. Dodajte jaja, sol i vaniliju te miješate još min. Prosijte u brašno, Gussnel, kakao prah. Nježno izmiješate suhe sastojke u mokre sastojke. Dodajte čokoladu. Izlijte tijesto u pripremljenu tepsiju. Pecite 25 minuta na 175 st. C. Nakon 15-20 minuta, pažljivo ih izvadite iz posude i ostavite da se ohlade do sobne temperature prije nego što ih narežete na kvadratne ili pravokutne komade.
U PDF za printanje
Great tips, many thanks for sharing. I have printed and will stick on the wall! I like this blog. Tradicionalna hrvatska jela recepti
OdgovoriIzbriši